Podcast luisteren

      2 Reacties op Podcast luisteren

Het is nog maar kort dat ik mijn eerste podcast beluisterde. Mijn stiefzoon doet dit al heel lang en zegt altijd dat hij het zo heerlijk vind als hij op de scooter een stuk moet rijden om dan een podcast te luisteren. Ik begreep dat nooit zo goed maar ik had mij er ook nooit in verdiept.

Nu heb ik van mijn jongste zoon een goede bluetooth speaker van SONY gekregen en die gebruik ik in de auto omdat ik alleen een oude radio erin heb, maar ik hou niet van radio luisteren, of radiomuziek in de auto. Ik vind het wel heerlijk om mijn eigen playlist van spotify in de auto aan te hebben of een audioboek te luisteren. Maar ik heb een heel oud gebakje op wielen als auto, dus zo luxe is die niet dat ik mijn telefoon kan aansluiten op de autoradio. Dus nu met mijn goede bluetooth box kan het wel. En zo zag ik op spotify dat je daar ook podcasts kunt beluisteren. Zo scrolde ik eens langs alle onderwerpen en beluisterde er een paar.

Omdenken is leuk!

Een podcast die ik vaak beluister is die van Omdenken. Erg leuke gesprekken met Berthold Gunster die de mensen in zijn programma net even anders naar hun probleem laat kijken. Erg hilarisch. Ook de podcast van Lazarus staat op vind ik heerlijk. Elke dag een klein stukje bezinning op een prikkelende manier gebracht.

Nu is er op spotify qua podcasts in het nederlands niet heel veel keus. Zo ben ik eens gaan rondkijken op internet en kwam uit op de app: Castbox. Die heb ik op mijn telefoon geïnstalleerd en hierin is veel meer te beluisteren.

Luister jij ook wel eens een podcast? En gebruik jij daar ook een app voor? Alle luistertips zijn welkom!

2 thoughts on “Podcast luisteren

  1. Johannes

    Erika, fijn dat je me Castbox en daarbij ook Lazarus hebt leren kennen, bezinningsteksten dichtbij het leven. Ik heb er heel erg nood aan sinds er een persoon – die ik heel erg respecteer omwille van zijn diepmenselijkheid – verdwenen en onbereikbaar geworden is, door mijn schuld. De podcasts komen dus precies op tijd.
    Doe zo verder Erika. Je hebt ook een leuke schrijfstijl.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *