Ontgiften

      7 Reacties op Ontgiften

De komende tijd ga ik ontgiften. Even lief zijn voor onder andere mijn lever en alle gifstoffen uit mijn lichaam helpen verwijderen. Ik ben er veel over aan het lezen vandaag. Ik ga niet vasten of een sapkuur doen maar eet voornamelijk fruit, groenten en peulvruchten. En heel veel drinken!

Ook ga ik geestelijk ontgiften. Even wat minder digitaal verkeer maar meer de rust en stilte in. Mediteren… Het zal best zwaar worden omdat ik ook de nachtdienst in ga morgen maar toch hoop ik het vol te houden!

Ons lichaam zit zo wonderlijk in elkaar. En daar wil ik goed voor zorgen. Ik ben heel benieuwd wat het me gaat brengen. Samen met een aantal lieve vriendinnen ga ik deze uitdaging aan. Zo kunnen we elkaar bemoedigen en opbeuren. Ik zie er naar uit!

In Samsung Notes op mijn telefoon heb ik allerlei handige links en recepten bij elkaar gezet. Zo heb ik alle belangrijke informatie bij de hand. Wish me luck!

7 thoughts on “Ontgiften

 1. Yova

  Leuk dat je met met vriendinnen samen met ontgiften gaat doen. Best wel moeilijk. Fruit is heel goed om te eten. Handig tips erbij. Je hebt opgeslagen in jou mobiel. Dan kun weer wat eruit halen. Succes ermee.

  Reply
  1. Erika Post author

   Inmiddels niet meer echt aan het ontgiften maar wel gezond eten zonder bewerkte dingen. Conclusie is dat je dan wel veel zelf moet maken, dat wordt nog een uitdaging:) Maar ook dat doe ik samen met vriendinnen..komt vast goed.

   Reply
 2. Tine de Jong

  Door mijn gezondheid eet ik al gezonder als voorheen en met heerlijke sapjes uit het natuurleven die mij daarbij ook meer energie doet geven. Veel water drinken ook heel gezond. Wens jou en je vriendinnen ook veel succes en als je erin geloofd dan werkt het ook. Niet voor nu maar voor langere duur want al die troep die ze nu veel in voedsel doen is niet goed voor het lichaam. Groetjes Tine

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *