Vakantie!

      10 Reacties op Vakantie!

De eerste week van mijn vakantie is voorbij gevlogen. Heerlijk rustig aan gedaan. Vanaf donderdag twee nachtjes bij mijn oudste zus gelogeerd. Het was weer ouderwets gezellig. Veel bijgepraat, enorm gelachen en leuke dingen gedaan. Wij zijn de oudste twee uit een groot gezin met 13 kinderen. Veel meegemaakt allebei. Het was heerlijk om samen zo een paar dagen door te brengen.

Uren kletsen, spelletjes doen en samen (uit) eten. Vrijdag had mijn zus een optreden op een bruiloft met het Black Gospel koor waar zij in zingt. Dat was een hele leuke ervaring. Het klonk echt supergoed. Het begon gelijk weer te kriebelen. We hebben ooit samen in een koor gezongen en in een bandje gespeeld/gezongen. Dit was weer een hele nieuwe beleving. Wie weet:) Leuke nieuwe mensen ontmoet in elk geval. We hebben die paar dagen zoveel gedaan dat het leek alsof we een week bij elkaar zijn geweest. Nu weer ff bijkomen hoor:)

Week twee komt er aan. En dat wordt in elk geval weer heel relaxt. Mijn vader komt een keer gezellig eten, dinsdag ga ik met vriendinnen een dagje naar Kleve en woensdagavond naar mijn oudste zoon. Ik kom mijn week wel weer door. Met manlief samen ook nog wat leuke dingen doen natuurlijk. We zien wel wat deze week weer brengt.

Houden jullie van Black Gospel? Ik hou van de swingende nummers en de bemoedigende teksten. Heerlijk om naar te luisteren.

10 thoughts on “Vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *