Bijna vakantie!

      10 Reacties op Bijna vakantie!

Volgende week vrijdag krijg ik vakantie. Ik zie er erg naar uit. Wel minder dan andere jaren. Ik denk omdat  we al van die prachtige mooie zonnige weken hebben gehad. Telkens als ik een paar dagen vrij heb dan voelt het als vakantie. Maar straks echt even drie weken helemaal niks is heel erg lekker. We weten nog niet of we op vakantie gaan. Dat hangt nog van een aantal factoren af, maar eigenlijk maakt het niet zo veel uit. We zien wel hoe of het loopt. Af en toe een dagje weg is ook heerlijk. En een boek lezen kan ik thuis ook echt heel fijn in mijn hangmatje.

Mijn jongste zusje en ik zijn een “wedstrijdje” aan het doen. Ons doel is om dit jaar 25 boeken te lezen. We hebben allebei een KOBO e-reader en we zijn lid van Bookchoice. Elke maand krijgen we 8 nieuwe boeken en er zitten vaak hele leuke bij. Als mijn zusje de uitdaging haalt en ik niet trakteer ik haar op een etentje in december. Als ik het haal en zij niet geeft zij mij een etentje kado en als we het allebei halen dan gaan we gewoon gezellig samen uit eten:) En ik zit weer helemaal in de leesmodus. Echt heerlijk om even weg te duiken in een boek.

Dus nog even doorbikkelen deze twee weken. Ik mag nog 6 avonddiensten werken de aankomende weken en dan heb ik vakantie. Het is gelukkig nu heerlijk afgekoeld vannacht na de regenbui. Er mag nog wel een poosje regen vallen van mij en van de natuur…die smacht naar een heerlijke periode nattigheid.

Vandaag ook een nieuw gedicht toegevoegd aan de website: Ware liefde

Fijne week allemaal!

 

10 thoughts on “Bijna vakantie!

 1. Yova

  Volgende week heb jij eindelijk vakantie. Wij hadden net achter de rug gehad. Veel te heet geweest. Sommige dagen gingen niet weg. Jimmy werd ook ziek door de hitte. Wij gebruiken toe twee ventilator in huis. Voor Jimmy cool pod. We moesten steeds omwisselen. Je zult heel veel plezier hebben in de vakantie. Gelukkig niet meer heet. IK vind best zo. Je gaat veel boeken lezen. Ik wens heel veel plezier.

  Reply
  1. Erika Post author

   Dank je wel! O das niet fijn dat Jimmy ziek werd. Het was ook echt veel te warm. Ik ga zeker van mijn vakantie genieten!

   Reply
 2. Karel

  ha die Erika
  leuk dat je ff langs kwam , en beter nog dat je het mooi vond 🙂
  ik heb geen vakantie of snipperdagen meer hihi , leef al ruim 3 jaar nu in 1 lang vrij weekend 🙂
  en heb mij nog geen tel verveeld , hield met de warmte wel ff op met wandelen , maakte soms in de ochtend uren een fietsritje
  jij nu wel al bijna vakantie , en gaat veel lezen begrijp ik wel , nu wie van de zussen ook wind het wordt zeker een fijn etentje 🙂
  geniet de dag

  Reply
  1. Erika Post author

   Ik kan me voorstellen dat jij je geen moment verveeld! Ik ook niet. Gelukkig heb ik een baan waar ik veel energie uit haal dus het voelt soms niet echt als werken. Dat scheelt een boel. Maar 3 weken geen wekker hoeven te zetten is zowiezo al heerlijk. Bedankt dat je een wandelingetje in Mijn Oase kwam maken.

   Reply
 3. pieterbie

  Ik ben ook een lezer. Ik gebruik momenteel een Tolino eReader, maar dat is geen aanrader. Ben er niet tevreden over. Ik ben wel tevreden over mijn Nook eReader, maar die vind je niet meer in Europa, ze trokken zich terug naar de USA, konden in Europa niet met Kindle concurreren. Het afgelopen jaar heb ik nauwelijks gelezen, mijn overstap naar zelfstandige en het combineren van 2 jobs een tijd lang liet er geen tijd voor.
  Maar ik ben nu stilaan weer begonnen met The Ministry of Utmost Happiness van Arundhati Roy. Gezien dat haar tweede roman is en tevens de tweede waarmee ze de Booker prijs won, moest ik dat lezen. Ik las een 20-tal jaar geleden ook al The God of Small Things.

  Reply
  1. Erika Post author

   Mijn KOBO e-reader bevalt al 5 jaar heel goed. De boeken die jij noemt kende ik nog niet. Heb even recensies gelezen maar het lijkt mij goede leeskost. Bedankt voor de tip!

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *