Happy birthday!

      8 Reacties op Happy birthday!

Vandaag is mijn bonuszoon jarig. 17 jaar alweer! Waar blijft de tijd! Het klinkt heel erg cliché, maar het is wel waar. De tijd gaat zo ontzettend hard. Het is zowiezo een bonk van een kerel en hij wordt alleen maar langer. We vieren het in september pas, samen met mijn andere zoon die 20 juli jarig was. Ze vinden het allebei nog prima om het samen te vieren. Heel praktisch voor die mama:)

Hij heeft een super leuk vriendinnetje die goed bij hem past. Ze hebben veel lol samen. En wij dus ook:)

Ik maak natuurlijk graag gebruik van de gelegenheid om een beetje reclame te maken voor hem. Hij heeft een eigen bedrijfje in de film en video branche. Een super creatief kind! Hier is zijn website: www.jellesteensma.nl

8 thoughts on “Happy birthday!

 1. pieterbie

  Het verhaal rond “Bonuszoon’ wil ik wel eens lezen. Staat dat hier ergens op je blog? Ziet er een leuke kid uit en een leuke vriendin heeft hij. Ik heb ook 2 zoons, maar die zijn wat ouder al. Ze verjaren straks in september en oktober. Dan worden ze 28 en 25.

  Reply
  1. Erika Post author

   Mijn bonuszoon is de zoon uit mijn man’s eerste huwelijk. Niet zelf gebaard dus maar wel een onderdeel van ons gezin. Vandaar “bonuszoon” Mijn man heeft maar liefst 3 bonuszonen… Die heb ik wel zelf op de wereld gezet:)

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *