Geslaagd!

      8 Reacties op Geslaagd!

Hoera!  Onze Joël is geslaagd!  Hij heeft wat langer op de uitslag moeten wachten omdat hij nog zijn examen engels in moest halen. Op de dag van zijn examen was hij ziek. Misselijk en overgeven. Maar hij wilde perse zijn examen maken natuurlijk. Maar het ging niet zo goed dacht hij. Gelukkig goed genoeg om te slagen voor zijn HAVO!
Hij heeft het best lastig gehad in de afgelopen jaren op school. Een periode van ziekte,  een periode van heel veel tekorten (ѐn alles weer ophalen) en een jaar blijven zitten. Maar toch heeft hij doorgezet (met een beetje hulp van ons) en nu dan eindelijk zijn diploma! Wij zijn trots!


8 thoughts on “Geslaagd!

  1. gerdaYD

    WOW, dat is heel goed nieuws, een dikke proficiat voor je zoon, hij heeft het toch maar voor elkaar gekregen ondanks de vele tegenslagen die hem te beurt vielen. Ik denk dat het een heel trotse moeder was die dit blogje schreef, met recht en reden! Dit is beslist een feestje waard…

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *