Nieuwe start

      9 Reacties op Nieuwe start

Het was denk ik 2005 dat ik een blog begon bij punt.nl. Later werd dit bij web-log. Daar heb ik hele leuke contacten opgedaan. Toen Facebook in opkomst kwam maakte ik ook daar een account aan. Ook op facebook was het gezellig en leuk en kon ik delen wat ik wilde. Maar de laatste tijd bekroop mij toch een naar gevoel als ik op facebook bezig was. Niet eens zozeer om de privacy-discussie, wat ik overigens ook een negatieve kant vind, maar het is zo algemeen en oppervlakkig in mijn beleving. Het enige waarvoor ik facebook nog wil gebruiken is de groepen waar ik lid van ben, met name de creatieve groepen waar ik veel inspiratie opdoe.

Telkens in de afgelopen jaren probeerde ik het weer om te bloggen, allerlei blogplatforms heb ik uitgeprobeerd. Na een tijdje stagneerde het weer en was ik weer alleen aan het facebooken. Maar toch heb ik het al een tijdje op mijn hart om mijn “oude” liefde: het bloggen, weer op te pakken. Nu heb ik dan ook definitief het besluit om mijn facebook op non-actief te zetten en weer wat vaker te bloggen. Heerlijk op mijn eigen vertrouwde domein: mijnoase.nl.

In de jaren dat ik een weblog bijhield kreeg ik veel reacties van mensen. Dat ze geraakt waren door dat wat ik deelde, dat ze bemoedigd werden door mijn schrijven. Mijn diepste wens is dat ik dat weer mag doen: bemoedigen, mijn hart delen, aan het denken zetten.

Veel plezier in mijn oase!

9 thoughts on “Nieuwe start

 1. Tine de Jong

  Bloggen is ook het leukste wat er is. Schrijven is nu eenmaal ook mijn passie. En elke blogger deelt op zijn website ook heel erg leuke dingen. En soms leer je er ook nog eens wat van. Ik zit al jaren niet meer op Facebook en mis het totaal niet. Ik wens je mooie blogs toe en zal zeker vaker om het hoekje komen kijken. Bedankt voor je reactie op 1 van mijn blogs en wens je hierbij ook heel veel succes hier. Groetjes, Tine

  Reply
 2. Emna

  Succes met je blog.
  Ook ik ben nogal veranderd ook geen Facebook meer en mijn derde blog.
  Kon het niet laten

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *